Biológiai termesztésű zöldség értékes leve.
A frissen szedett répát különleges eljárással, kíméletesen préselik.
A bétakarotint a szervezet a répaléből jobban fel tudja venni, mint magából a zöldségből. Már 100 ml fedezi a napi bétakarotin-szükséglet egészét, amelyből a szervezet A-vitamint állít elő. A sárgarépában található még számos ásványi anyag, B-komplex, C-, E- és K-vitamin.
Tárolási javaslat: Felbontás után hűtőben max. 5 napig.
Ajánljuk: A jó látás elősegítéséhez, szív és keringési betegségek esetén.
Fogyasztási javaslat: Reggel éhgyomorra 1-1,5 dl.
A felbontott üveg lezárva és hűtve 5 napig tárolható. Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, illetve zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.