Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyag | 1 kapszulában | NRV% |
Máriatövis kivonat, melyben 80% szilimarin |
200 mg 160 mg |
– |
Benedekfű kivonat (10:1) | 150 mg | – |
Articsóka kivonat, melyben 5% cinarin |
100 mg 5 mg |
– |
L-metionin | 50 mg | – |
Cink | 5 mg | 50% |
NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.
Hatóanyagok jellemzői:
Máriatövis kivonat: A máriatövis hozzájárulhat a máj egészséges működésének, optimális méregtelenítő képességének fenntartásához, a normál emésztés fenntartásához.
Benedekfű: A benedekfű hozzájárulhat a normál emésztés fenntartásához.
Articsóka kivonat: Az articsóka hozzájárulhat a normál vérzsírszintek fenntartásához, az egészséges májműködéshez, támogatja a méregtelenítést, hozzájárulhat a normál emésztés fenntartásához.
L-metionin: Az L-metionin egy természetes eredetű esszenciális aminosav, májvédő, májtisztító hatással is rendelkezik.
Cink: A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Alkalmazás:
Az LXR MÁRIATÖVIS +BENEDEKFŰ KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőtteknek naponta 1 kapszula.
Miért válassza ezt a készítményt?
- Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
- Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
- Magyarországon, GMP minősített (a gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) gyártóüzemben készül.
- A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
- A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi és nemzetközi akkreditált laborokban végzik.
- Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.
Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hivatkozások:
1. Speroni E., et al.: Efficacy of different Cynara scolymus preparations on liver complaints, J Ethnopharmacol. 86(2-3), (2003) pp. 203-11.
2. 432/2012/EU RENDELET (2012. május 16.), a nem a betegségek kockázatának csökkentését, illetve a gyermekek fejlődését és egészségét érintő, élelmiszerekkel kapcsolatos, egészségre vonatkozó, engedélyezett állítások jegyzékének megállapításáról.