Hatóanyagok mennyisége:
Hatóanyagok | 1 kapszulában | NRV% | 2 kapszulában | NRV% |
Tőzegáfonya kivonat benne proantocianidinek (PAC) |
150 mg 37,5 mg |
– | 300 mg 75 mg |
– |
Béta- 1,3/1,6-glükán | 50 mg | – | 100 mg | – |
Nagy csalán kivonat (5:1) | 50 mg | – | 100 mg | – |
C-vitamin | 80 mg | 100% | 160 mg | 200% |
NRV: napi beviteli referencia érték (Nutrient Reference Value) felnőttek számára.
Hatóanyagok jellemzői:
Tőzegáfonya*: Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) kivonata antioxidánsokban gazdag, erősíti az immunrendszert és húgyúti gyulladások kezelésére hatékonyan alkalmazható.
Béta-1,3/1,6-glükán**: Természetes eredetű poliszacharid, melynek a szervezetre gyakorolt legfőbb hatása az immunrendszer támogatása.
Nagy csalán: A nagy csalán támogatja az immunrendszer normál működését, és hozzájárul a húgyuti traktus normál működéséhez.
C-vitamin: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Alkalmazás:
Az LXR TŐZEGÁFONYA +BÉTA-GLÜKÁN KOMPLEX étrend-kiegészítő készítmény javasolt mennyisége felnőtteknek naponta 1-2 x 1 kapszula.
Miért válassza ezt a készítményt?
- Magyar gyógyszerészek által kifejlesztett, egyedülálló receptúra szerint készül.
- Magasabb dózisú és egymás hatását fokozó hatóanyagokból tevődik össze.
- Magyarországon, GMP minősített (a gyógyszergyártás nemzetközi minőségbiztosítási rendszere) gyártóüzemben készül.
- A gyártás folyamata minőségbiztosító gyógyszerész által ellenőrzött.
- A készítmény analitikai és tisztasági vizsgálatait egyetemi és nemzetközi akkreditált laborokban végzik.
- Kizárólag gyógyszertárakban, a gyógyszerész szakmai támogatásával kerül forgalomba.
Figyelmeztetések:
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Hivatkozások:
* Howell A. B., Bioactive compounds in cranberries and their role in prevention of urinary tract infections, Molecular Nutrition & Food Research, 51 (6), (2007), pp. 732-737.
** Volman J.J., et al.: Dietary modulation of immune function by β-glucans, Physiology & Behavior, 94 (2) (2008), pp. 276–284