JutaVit C-vitamin 500 mg Csipkebogyó+D3+Cink retard filmtabletta 45x

-28%
Raktárkészlet: VAN
JutaVit C-vitamin 500 mg Csipkebogyó+D3+Cink retard filmtabletta 45x

500 mg nyújtott kioldódású C-Vitamin étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal, mely fokozatosan adagolja a szervezetünk számára a C-vitamint. A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.


Az itt feltüntett ár internetes megrendelés esetén érvényes!

Patikai vásárlás esetén kérjük rögzítse a webfelületen a megrendelést!

Patikai ár 1 279 Ft 

Gyógyszer-nagykereskedelmi listaár alapján a Hajdú Gyógyszertárban elfogadott árképzés szerinti normál patikai ár.

Most online ár 919 Ft
Egységár: 20 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nyújtott kioldódású C-Vitamin étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal, mely fokozatosan adagolja a szervezetőnk számára a C-vitamint.
A C-vitamin, D3-vitamin és cink hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
A C-vitamin továbbá hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrenszer normál működéséhez. Fokozza a vas felszívódását, továbbá hozzájárul a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a bőr, a fogak, fogíny, porcok, csontok normál állapotának fenntartásához.
A D3-vitamin hozzájárul a kalcium és foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához, a vér kalciumszintjének fenntartásához, az egészséges csontozat, izomfunkció, normál fogazat fenntartásához, valamint szerepet játszik a sejtosztódásban.

Adagolás: Napi 1 filmtablettát folyadékkal egészben lenyelni.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
507371
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.