Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó 400 ml

-33%
Raktárkészlet: VAN
Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó 400 ml

Minden bőrtípusra

Egy gyengéd, de hatékony micellás arctisztító, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a vízálló sminket. Hidratáló összetevőkkel dúsított, így anélkül tisztítja meg a bőrt, hogy kiszárítaná azt. Mindennapos használatra és érzékeny bőrre is alkalmas.


Az itt feltüntett ár internetes megrendelés esetén érvényes!

Patikai vásárlás esetén kérjük rögzítse a webfelületen a megrendelést!

Patikai ár 7 290 Ft 

Gyógyszer-nagykereskedelmi listaár alapján a Hajdú Gyógyszertárban elfogadott árképzés szerinti normál patikai ár.

Most online ár 4 859 Ft
Egységár: 12,15 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Micellás arclemosó víz

Az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó egy gyengéd, de hatékony arctisztító, amely úgy távolítja el a szennyeződéseket és a vízálló sminket a bőrről, hogy közben nem szárítja ki azt.

A megújult Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micellás arctisztító termékcsalád a rendkívül gyengéd tisztító összetétel mellett hialuronsavat és egyéb természetes hidratáló összetevőket is tartalmaz, hogy elősegítse a bőr természetes nedvesség-egyensúlyának fenntartását. Használata tiszta, puha és friss érzést nyújt a bőrnek.
 Az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan alkalmas még az érzékeny bőrre is.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát érzékeny bőr esetén, valamint a szem körüli érzékeny bőrön is.

FŐBB EREDMÉNYEK

27, 25 és 65 év közötti nővel végeztünk hidratációs tanulmányt1. Az alanyok egy héten át naponta kétszer alkalmazták az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosót. Az eredményeket egy croneometer (egy széles körben alkalmazott szenzor, amely a bőr hidratáltságát méri) segítségével rögzítettük és a következőket mutatták:
- Az önkéntesek 81%-ánál növekedett a bőr nedvességtartalma
- Átlagosan 12%-kal növekedtek a croneometer által mutatott értékek

Valamint további kutatásaink során hőtérképes technológiát használtunk a bőr hidratáltságának vizsgálatára az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó² használata előtt és után. Az (alább illusztrált) eredmények jelentős javulást mutattak a bőr nedvességtartalma terén 10 perccel a micellás víz használata után.

A hőtérképes vizsgálatok azt is bebizonyították, hogy az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az 1-ben micellás arclemosó jelentősen csökkenti a bőr faggyúszintjeit, így ideális olajos és vegyes bőrtípusra is.

1 BDF kutatás, bőrhidratációa, arctisztító és ápoló tulajdonságok, Németország, 2010. január
2 BDF kutatás, DermatoClean STDY-067045 tanulmány 4 önkéntessel

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
534635
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.