Beba Expertpro HA Sensiduo spec gyógy élelm 600 g

Raktárkészlet: VAN
Beba Expertpro HA Sensiduo spec gyógy élelm 600 g
  • Összetevőinek köszönhetően alkalmas egyszerre jelentkező, akár két vagy több enyhe gasztrointesztinális tünet enyhítésére is
  • Megnövelt magnézium tartalom
  • Keményítőtartalma csökkenti a bukások gyakoriságát

Az itt feltüntett ár internetes megrendelés esetén érvényes!

Patikai vásárlás esetén kérjük rögzítse a webfelületen a megrendelést!

6 031 Ft
Egységár: 10,05 Ft/gramm
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
BEBA EXPERTpro HA SensiDuo speciális gyógyászati célra szánt tápszer 600 g 0 hó+

A BEBA EXPERTPro HA SensiDuo 4 összetevőjének kombinációja segít enyhe székrekedés esetén székletlágyításában és a székletürítés gyakoriságának a növelésében:
Optipro® HA: speciális fehérjetechnológiával előállított részlegesen hidrolizált fehérje

Termékinformáció

  • Enyhe emésztési problémák (hasfájás, haspuffadás, székrekedés, bukás) diétás ellátására
  • Optipro® hidrolizált fehérje
  • L. reuteri élőflóra
  • GOS/FOS oligoszacharidok
  • Megnövelt Mg tartalom*

A termék keményítőtartalma csökkenti a bukások gyakoriságát.

*A piacon jelenleg elérhető tejalapú anyatej-helyettesítő tápszerek átlagos Mg-tartalmához képest megnövelt (több mint 40%-kal) Mg tartalommal rendelkezik

A BEBA EXPERTpro HA SensiDuo kizárólagos táplálásra alkalmas születéstől kezdve 6 hónapos korig, 6 hónapos kor után pedig a vegyes étrend részeként. A tápszert csak független orvosi, táplálkozástudományi, vagy gyógyszerészeti végzettségű szakember tanácsára javasolt használni, orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Minden más tápszer vagy tehéntej bevezetése csak orvosi felügyelet mellett történhet. A tápszer összetétele miatt a csecsemő széklete egyes esetekben zöldes színű és lazább állagú lehet.

Ha a csecsemő bizonyítottan tehéntejfehérje-allergiás, a BEBA EXPERTpro HA SensiDuo nem alkalmazható.

Egyszerre csak egy üveg tápszert készítsen el. Használja fel azonnal, és pontosan kövesse az utasításokat! A megmaradt tápszert ne tárolja, hanem öntse ki! Etetés közben mindig tartsa karjában gyermekét! Ne hagyja felügyelet nélkül, mert a gyermek félrenyelhet, amely esetleg fulladást okozhat! Ha a gyermek már elég idős, a tápszer pohárból is adható.

Figyelmeztetés:
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
554876
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.