Bioderma Atoderm intenzív habzó gél 1000 ml

-21%
Raktárkészlet: VAN
Bioderma Atoderm intenzív habzó gél 1000 ml

Tápláló szappanmentes habzó gél nagyon száraz, atópiás bőrre.


Az itt feltüntett ár internetes megrendelés esetén érvényes!

Patikai vásárlás esetén kérjük rögzítse a webfelületen a megrendelést!

Patikai ár 10 115 Ft 

Gyógyszer-nagykereskedelmi listaár alapján a Hajdú Gyógyszertárban elfogadott árképzés szerinti normál patikai ár.

Most online ár 7 990 Ft
Egységár: 7,99 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Nyugtató balzsam nagyon száraz, irritált és atópiás, érzékeny bőrre. Helyreállítja a bőrt, visszaállítja a megfelelő lipidtartalmát, csillapítja a viszketést. Parabénmentes, illatanyagmentes, hipoallergén.
Viszketéscsillapító aktív összetevőjének, PEA köszönhetően azonnal csillapítja a viszketést és csökkenti a vakarózás kényszerét. Nyugtató, tisztító összetevőkben gazdag, melyek azonnal nyugtatják az irritációt. Egyedülálló Lipigenium™ komplex (Bioderma szabadalom) tartalmának köszönhetően, mely a bőrben természetesen megtalálható biolipideket tartalmaz, az Atoderm Intensive tartósan visszaállítja a bőr természetes védekező képességét. A szabadalmaztatott Skin Barrier Therapy™ megakadályozza a staphylococcus aureus megtapadását és elszaporodását, valamint allergének bejutását a bőrön, melyek közül mindkettő felelős a súlyos bőrszárazság kialakulásáért. Alkalmazásával a bőr tiszta, nyugodt és egészséges. Kitunően tolerálható. Nem mitesszerképző.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
557712
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.