LRP Effaclar mikro hámlasztó gél 200 ml

Raktárkészlet: VAN
LRP Effaclar mikro hámlasztó gél 200 ml

A bőrtextúrát simító, válogatott hámlasztó hatóanyagainak köszönhetően az EFFACLAR Mikro-hámlasztó gél intenzíven tisztítja a zsíros bőrt, az eltömődött pórusokat és eltávolítja a többlet faggyút. Rendszeres használat mellett segít fokozatosan és tartósan csökkenteni a makacs bőrhibákat, beleértve a pattanások után megmaradó foltokat is, és a bőr tisztán tartásával segít megelőzni a visszatérésüket.


Az itt feltüntett ár internetes megrendelés esetén érvényes!

Patikai vásárlás esetén kérjük rögzítse a webfelületen a megrendelést!

5 599 Ft
Egységár: 28 Ft/ml
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

TULAJDONSÁGOK

Makacs bőrhibákra és pattanásokra hajlamos bőrre.

Az elhalt hámsejtek irritáció nélküli eltávolítása révén az EFFACLAR mikro-hámlasztó gél segít eltávolítani a szennyeződéseket és a többlet faggyút, valamint megtisztítani az eltömődött pórusokat. Csökkenti a mitesszerek láthatóságát és szabályozza a kifényesedést. A bőr puha, tiszta és felfrissül.

A La Roche-Posay első tisztítója mikro-hámlasztó és tisztító hatóanyagokkal. Segít hatni a komolyabb bőrhibákra és a faggyútermelésre, miközben kényelemérzetet is biztosít az aknéra hajlamos bőrnek, nem csak az arcon, hanem a testen is.

Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt.
Hipoallergén. Fiziológiás pH. Zsíros, aknéra hajlamos bőrön tesztelt. Allergiatesztelt.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
804914
Vélemények
argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.