Bemutatkozás

A webáruházat a hajdúböszörményi Hajdú Gyógyszertár üzemelteti.

1994-ben nyílt jogelőd nélküli magángyógyszertár, Hajdú-Bihar megye 100., Hajdúböszörmény ötödik patikájaként. Személyi jogos gyógyszerésze, a patika alapítója dr. Császiné dr. Oláh Margit, a gyógyszertár vezetője dr. Császi József. Jelenleg 5 szakgyógyszerész és 8 gyógyszerkiadó szakasszisztens alkotja a szakmai gárdát. A város leghosszabb nyitvatartásával, folyamatosan növekvő választékával, nyitott polcos, modern kialakításával, 4 kiadóhellyel és 15 férőhelyes saját parkolójával áll a város és a környező települések lakóinak rendelkezésére. A gyors és pontos kiszolgálást 2019 decemberétől egy ROWA VMAX160 patikarobot segíti.

A gyógyszertár a szomszédos épületben orvosi rendelőket üzemeltet. Jelenleg elérhető 3 háziorvos, OEP-finanszírozott érsebészeti szakrendelés, magán nőgyógyászati szakrendelés és magán bőrgyógyászati szakrendelés. 

 

 

 

argep.hu A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.